De nieuwe smaak is vanaf vandaag verkrijgbaar bij McDonald’s

Stiekem ga je niet naar de McDonald’s voor een Big Mac of cheeseburger. Nee, je komt er eigenlijk om te genieten van een McFlurry. Dit snappen wij helemaal, want welke smaak het restaurant met de gouden ‘M’ ook bedenkt, het is altijd een succes. Toch is het inmiddels al even zomer en hebben we een tijdje moeten wachten op een nieuwe McFlurry-smaak. Goed nieuws: the wait is over! 

Ga je ‘m nu, of vanavond halen?

Appel en toffee

Vanaf vandaag kunnen we genieten van de McFlurry Apple Pie – Toffee! Een combinatie van karamelsaus, krokante Apple Pie crumbles en stukjes toffee. Loopt het water je al in de mond? Bij ons in ieder geval wel. Deze zomerse smaak is vanaf vandaag te verkrijgen en is -net als alle andere McFlurry’s- ook te customizen. Je kan ‘m dus ook gewoon bestellen met een aardbeien- of chocoladesaus wanneer je dat een goed idee lijkt.

Zomerse verassingen

Een nieuwe McFlurry-smaak is al een feest, maar het wordt nog mooier. McDonald’s introduceert deze zomer de ‘Summer Surprises’, wat betekent dat er de hele zomer lang telkens op een andere locatie in Nederland een Summer Surprise plaats gaat vinden. Waar, wanneer en met wat is nog een verassing. De fastfoodketen maakt alleen bekend dat we via de McDonald’s app te weten krijgen wat er voor verassingen gaan komen. Spannend!

Lees ook: Dit zijn de supermarkten die de lekkerste pure chocolade verkopen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Pexels