Een Amerikaans vrouw bewaart haar McDonald’s-menu sinds 1996 in een schoenendoos

Dat de wereldberoemde burgers en frietjes van McDonald’s misschien niet de meest natuurlijke producten zijn, zal niemand verbazen. Maar dat de producten er zelfs na 24 jaar nog intact uitzien, daarvan slaan we steil achterover. Een Amerikaanse vrouw toont op TikTok hoe haar McDonald’s bestelling uit 1996 er nu bijstaat.

In een schoenendoos

De vrouw in de video is niet de enige die op het idee kwam om te testen hoelang McDonald’s eten goed blijft. Zo zagen we eerder al dat een Happy Meal na 6 jaar nog altijd niet beschimmeld is. In een TikTok-filmpje laat @aly.sherb een geval zien waarin de vette hap van de keten nog eens vier keer zo oud is. Zij filmt een vrouw die al sinds 1996 een hamburger en patatje van de Mac in een schoenendoos in haar kast bewaart. De inmiddels 24-jaar oud burger en friet hebben nog altijd geen spoor van schimmel of bederf.

‘Nooit gaan rotten’

Toegegeven, smakelijk zien de etenswaren er niet meer uit. “De frietjes zien eruit alsof ze een maand geleden onder je stoel zijn gevallen, maar ze zijn nooit gaan rotten of bederven”, vertelt de vrouw. Ook de hamburger, inclusief broodje, is nog helemaal intact. Wel zien het brood en het vlees er wat uitgedroogd uit. “Dat is dus een 24-jaar oude hamburger. Ik weet alleen niet wat er zou gebeuren als je ‘m opeet.”

@aly.sherb

Make this go viral, y’all #grandparentsoftiktok #mcdonalds #fyp #decadechallenge #foryou #happymeal

? original sound – aly.sherb

Lees ook: Wow: dit wist je vast nog niet over de kipnuggets van McDonald’s

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!  

Bron: Eat this | Beeld: Unsplash