Christel

Geloof ons, het is het proberen waard!

Het Italiaanse gerecht lasagne is ongekend populair in Nederland. Lasagne is een veelzijdig deeggerecht waarmee je alle kanten op kunt. Je kunt het maken met spinazie, gehakt of juist vegetarisch. Hoe je je lasagne ook maakt, voeg voortaan dít vreemde ingrediënt toe om ‘m nog lekkerder te maken.

Je weet niet wat je proeft.

Geheime ingrediënt
Wij maken lasagne tegenwoord op tal van manieren. Soms maken we de koolhydraatarme variant en we hebben het gerecht zelfs een keer in de Airfryer klaargemaakt. Maar wat we nog nooit hadden geprobeerd, is het toevoegen van kaneel aan de ricotta. Hoewel we eerst nog wat huiverig waren over deze tip, kunnen we er nu alleen nog maar lovend over spreken. Het klinkt wellicht vreemd om deze specerij door je ricotta te roeren, maar kaneel verandert de smaak van je lasagne drastisch. Het geeft het gerecht veel meer diepte en smaak, zonder dat je de kaneel proeft. Voeg per 200 gram ricotta een halve theelepel kaneel toe en je zit gebakken.

Wil je meteen de proef op de som nemen? Maak dan deze lasagne en voeg een goed gevulde theelepel kaneel toe. Eet smakelijk!

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Delish | Beeld: Videostill