Rowan Hattu

En het is ook nog eens supermakkelijk!

Nu de temperaturen steeds meer stijgen, is de kans groot dat jij je diepvries al vol hebt staan met heerlijke ijsjes. Waterijsjes, sorbetijs, schepijs, noem maar op. Toch kan het best vervelend zijn dat wanneer jij je schepijs uit de vriezer haalt, deze nog bevroren is. Gelukkig is daar nu een trucje voor, zodat jij je schepijs meteen kunt eten! 

IJs weer schepbaar maken

Instagrammer @handigetips__ kwam met deze handige truc zodat je schepijs meteen schepbaar is. Enne, het is ook nog eens heel simpel. Zo laat hij in zijn video zien dat hij zijn bak Ben & Jerry’s in een plastic zak doet, en that’s it. Wacht, wat?

“Dit is voor iedereen herkenbaar. Schepijs dat gewoon niet te scheppen valt. Maar ik heb de oplossing! Je moet je favoriete schepijs namelijk bewaren in een plastic zak. Dankzij de plastic zak voorkom je dat de lucht rondom het ijs te koud wordt, waardoor het zacht en schepbaar blijft”, zo wordt er in de video gezegd. Wow!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tomas Breemen (@handigetips__)

Het proberen waard

Ook laat hij meteen het resultaat zien. En wat blijkt? Het ijs is meteen schepbaar! Hoe handig? Deze hack is dus zeker een keer het proberen waard. Ga jij het ook proberen? Wij in ieder geval wel!

Lees ook: Zoete cocktail: zo maak je een klassieke pink lady!

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Instagram @handigetips__ | Beeld: Adobe Stock