Sanne

Het staat in de sterren geschreven

Sinds vorige week is de Pumkin Spice Latte terug bij Starbucks. Het geliefde drankje zorgt natuurlijk voor een instant herfstgevoel. Veel mensen zijn er dan ook dol op, maar sommigen spannen de kroon. De volgende drie sterrenbeelden houden namelijk het allermeest van het drankje. 

Pumpkin Spice Latte

Laat het koude herfstweer maar komen, want de Pumpkin Spice Latte (PSL) is weer terug om onze handen op te warmen. Het drankje is een combinatie van de Starbucks espresso, pompoentaartsiroop, gestoomde melk en – niet te vergeten – en grote toef slagroom. De perfecte combinatie van kaneel, kruidnagel, nootmuskaat en natuurlijk pompoen.

Naast de PSL heeft de Starbucks ook een nieuw drankje geïntroduceerd: de Pumpkin Spice Cream Cold Brew. Een ijskoude variant op het populaire herfstdrankje, die volledig met de hand wordt gemaakt. Ben jij fan van de PSL? Dan heb je vast een van deze sterrenbeelden.

Stier (19 april – 20 mei)

De Stier vindt het belangrijk om zintuigen te verwennen, en dat kan de PSL natuurlijk als geen ander. Het is dan ook jouw favoriet zodra hij weer bij Starbucks op het menu staat. Hoewel je meer van de lente houdt dan van de herfst, kun je het drankje enorm waarderen en kom jij die regenachtige dagen met gemak door.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften zijn dol op nostalgie! De Pumpkin Spice Latte kan je daar een handje bij helpen, want je denkt meteen terug aan de vorige herfst als je aan het drankje nipt. De PSL past perfect in de categorie comfort food, waar de Kreeft zo dol op is. Bovendien doet het veel goeds voor je humeur!

3. Weegschaal (21 september – 22 oktober)

De Pumpkin Spice Latte is een zoet drankje. Perfect voor de Weegschaal dus, want dat is een echte zoetekauw. De PSL is een heerlijke traktatie na een lange en drukke (werk)dag. Daarbij is het voor jou helemaal een cadeautje, want het is altijd op jouw verjaardag verkrijgbaar bij Starbucks. Zo smaakt het nog nét iets lekkerder!

Lees ook: Oreo komt met speciale Pumpkin Spice-smaak voor de herfst

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Beautify | Beeld: iStock