Redactie Kookfans

Zo voel je je nóg specialer op je verjaardag

De dag dat je een jaartje ouder wordt blijft ongeacht je leeftijd altijd wel een beetje speciaal. En: wie jarig is trakteert, maar er zijn ook winkels en restaurants die jóu trakteren op je verjaardag. We zetten ze op een rijtje. 

1. Lidl

Als je regelmatig winkelt bij de Lidl, dan heb je vast de Lidl Plus app al. Met deze digitale klantenkaart spaar je voor kortingen en gratis producten. Maar ben je jarig? Dan krijg je bij Lidl sowieso een gratis product uit het assortiment. Wat dat is, verschilt per jaar. Maar goed, alles wat gratis is, is mooi meegenomen!

2. HEMA

Bij de HEMA denken we natuurlijk meteen aan tompouce en rookworst. Als we er zijn, kunnen we het vaak niet laten om iets lekkers mee te nemen. Maar wist je dat je op je birthday bij de HEMA een gratis tompouce krijgt? Het enige wat je hiervoor moet doen, is je registreren voor de HEMA-klantenpas en je geboortedatum invullen in je profiel. Een week voor je verjaardag zul je de voucher in je mailbox zien verschijnen!

3. McDonalds

Ook McDonalds trakteert hun jarige fans graag. Als je de app downloadt en daarin je geboortedatum invult, zie je op je verjaardag een coupon verschijnen voor zes gratis McNuggets, een McFlurry of hamburger. We’re lovin it!

4. Dunkin’ Donuts

Ook Dunkin’ Donuts heeft een speciale actie voor iedereen die jarig is. Ook hier geldt weer dat je in de app je geboortedatum moet invullen. Als je in de app kunt aantonen dat je jarig bent, krijg je een gratis donut. Jammie!

Lees ook: Aha: dit is de reden dat je nooit een grote friet moet bestellen bij McDonald’s

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Beautify, Tips en Weetjes | Beeld: Adobe Stock