Desy

De Zuid-Amerikaanse keuken ligt voor je klaar

Stamppotten, een heerlijke gehaktbal; je kunt ons wakker maken voor een lekker Hollands gerecht. Maar soms zijn we toe aan wat afwisseling en zoeken we ons heil in gerechten uit andere landen. Vooral de Zuid-Amerikaanse keuken is bij ons favoriet.

Maar waar halen we al die lekkere gerechten toch vandaan?

Zuid-Amerikaans
Een herkenbaar scenario: je besluit een keertje iets anders te willen eten dan die eeuwige aardappelen met groente en een stukje vlees en gaat driftig op zoek naar een lekker gerecht. Het zou goed kunnen dat je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet en dat je omkomt in de lekkere recepten. Hoe handig is het dan ook om een receptenboek te ontvangen?

Gratis receptenboek
De stichting Juconi, die zwerfkinderen in Zuid-Amerika helpt door middel van onderdak, verzorging, scholing en medische zorg, stelde samen met deze kinderen en andere Zuid-Amerikaanse locals een receptenboek samen. In het receptenboek vind je hun favoriete gerechten, bereid op traditionele Zuid-Amerikaanse wijze. En dit fantastische receptenboek waar het water je van in de mond loopt, kun je hier gratis downloaden. Je ontvangt het receptenboek in je mail en kunt deze opslaan als PDF.

Alvast een voorproefje:

Het receptenboek is geheel vrijblijvend te downloaden. Geen dank!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Beeld: Juconi