Maayke

Eindelijk een excuus om de hele dag door chocolade te eten

We kunnen er geen genoeg van krijgen, Nutella. En wist je al dat het vandaag Wereld Nutella Dag is? Elk jaar wordt op 5 februari gevierd dat we deze heerlijke hazelnotenchocoladepasta in ons leven hebben. Daarom is het hoog tijd om vandaag, ter ere van de Wereld Nutella Dag, al onze meest verleidelijke recepten met chocolade op een rijtje te zetten. 

Welk recept met deze lekkere chocopasta is jouw favoriet?

  1. Ontbijtsushi met Nutella. Zin in een keer iets anders dan altijd je standaard beschuitje of bakje yoghurt in de ochtend? Probeer dan eens deze heerlijke ontbijtsushi met banaan en Nutella. Bekijk het hele recept hier.

sushi2. Nutella pasta. Het klinkt misschien een beetje gek, en zo ziet het er ook wat apart uit, maar geloof ons; deze Nutella pasta is verrukkelijk. Eigenlijk is het hartstikke simpel om te maken en is perfect als afsluitend dessert. Bekijk het hele recept hier.

Nutellapasta3. Tosti met Nutella en banaan. Van tosti’s kun kun je nooit genoeg krijgen. Meestal kiezen we voor de hartige variant, maar waarom probeer je niet eens deze tosti met Nutella en banaan? Bekijk het hele recept hier.

nutella banaan tosti4. Nutella-ijskoffie. Volgens mij hebben we met dit recept wel het beste van twee werelden met elkaar gecombineerd: Nutella en koffie. Benieuwd hoe je deze ijskoffie zelf maakt? Het hele recept kan je hier bekijken.

nutella-ijskoffie5. Nutella-brood. Denk je alles gehad te hebben, is er ook nog een bijzonder brood met Nutella dat je heel gemakkelijk thuis kan bereiden. Veel tijd ben je er niet aan kwijt en smullen is gegarandeerd! Bekijk hier het hele recept.

Nutella6. Nutella-cupcakes. Last but not least, cupcakes met Nutella. Niet alleen zitten in deze hemelse cupcakes Nutella, ook vind je in deze lekkere cakejes Kinder Chocolade en Maltesers terug. Moeilijk is het niet, zie hier het recept.

Nutella CupcakesWat is jouw favoriete Nutella recept? Deel het met ons in de reacties op Facebook!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Kookfans | Beeld: 22 door allison.hare onder de licentie CC BY 2.0