Ingrediënten
  • 4 wraps naar keuze
  • 2 theelepels mayonnaise
  • 1 groot blad romaine sla, in vieren gescheurd
  • 1 tomaat, in vier plakken gesneden
  • 4 plakken gesneden kalkoen
  • 4 plakken cheddar kaas
  • 4 plakken gebakken bacon
  • 4 plakken ham
  • 1 theelepel extra virgin olijfolie
  • Optioneel: augurken
Yentl Feenstra
20 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 4 wraps naar keuze
  • 2 theelepels mayonnaise
  • 1 groot blad romaine sla, in vieren gescheurd
  • 1 tomaat, in vier plakken gesneden
  • 4 plakken gesneden kalkoen
  • 4 plakken cheddar kaas
  • 4 plakken gebakken bacon
  • 4 plakken ham
  • 1 theelepel extra virgin olijfolie
  • Optioneel: augurken

Net wanneer je dacht dat de klassieke club sandwich niet te overtreffen viel

Een club sandwich is wat ons betreft een heuse lunchfavoriet. Vind je dit een tikkeltje saai, of heb je ‘m al te vaak gehad? Probeer dan eens deze wrap-variant!

Club sandwich wraps

Een club sandwich hoeft geen saaie stapel witte toast te zijn met een tandenstoker erop. Ga creatief aan de slag met deze trendy tosti wraps, maar dan in een club sandwich kinda way! Ze zitten boordevol eiwitten en het versterkt de smaak van deze klassieke lunchtopper. Bonuspuntje: door de wrap op te warmen, begint de kaas te smelten. Enne, wie houdt er niet van gesmolten kaas?

Zo ga je te werk

  • Leg een wrap naar keuze op het aanrecht. Snijd met een mes verticaal halverwege het midden van de wrap. Werk vervolgens in vier vlakken.
  • Verdeel een halve eetlepel mayonaise over het vlak linksonder van de wrap en bedek met sla en tomaat. Leg een stuk kalkoen op het vlak linksboven. Bedek het vlak rechtsboven met een plak cheddar en twee gehalveerde plakken bacon. Leg een stuk ham op het vlak rechtsonder.
  • Vouw het vlak met de mayonaise, sla en tomaat over de kalkoen, dan over de kaas en spek en dan over de ham. Herhaal met de resterende wraps.
  • Verhit een grote koekenpan met anti-aanbaklaag op middelhoog vuur. Voeg de olie en de wraps toe en bak, halverwege kerend, tot ze licht goudbruin zijn aan beide zijdes, 1 tot 2 minuten per kant. Leg op een bord en serveer warm, eventueel met augurken. Eet smakelijk!

Liever de klassieke variant? Zo maak je een heerlijke clubsandwich

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Delish  | Beeld: Pexels