Ingrediënten
  • 1 blikje tonijn - 145 gram, uitgelekt
  • 55 gram selderij, fijngesneden
  • 1 bosui, fijngesneden
  • Snufje zout
  • Snufje knoflookpoeder
  • Verse citroensap naar smaak
  • 1 eetlepel verse peterselie, fijngesneden
  • 1 1/2 eetlepel mayonaise
  • 2 plakjes cheddarkaas
  • Boter
  • 2 boterhammen
Christel
15 min.
1 pers.
Ingrediënten
  • 1 blikje tonijn - 145 gram, uitgelekt
  • 55 gram selderij, fijngesneden
  • 1 bosui, fijngesneden
  • Snufje zout
  • Snufje knoflookpoeder
  • Verse citroensap naar smaak
  • 1 eetlepel verse peterselie, fijngesneden
  • 1 1/2 eetlepel mayonaise
  • 2 plakjes cheddarkaas
  • Boter
  • 2 boterhammen

Lekker als lunch

Tonijn gebruiken we veelal in salades, hartstikke lekker. Tevens gebruiken we dit ingrediënt graag om een lekkere pasta te maken, maar een tosti met tonijn maken we echter niet zo vaak. Best jammer, aangezien het hartstikke lekker. Deze tonijntosti met kaas in om je vingers bij af te likken.

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel. 

Wat moet je doen?

  • Doe de tonijn, selderij, bosui, het zout, knoflookpoeder, citroensap en de mayonaise in een kom en roer tot een geheel. Voeg eventueel wat extra mayonaise toe.
  • Smeer het tonijnmengsel op één van de boterhammen en leg er de plakjes cheddarkaas op.
  • Leg de andere boterham erbovenop.
  • Smelt een klontje boter in de pan en doe de tosti erin. Bak de tosti op een middelhoog vuur, 2 á 3 minuten.
  • Draai de tosti om en bak tot de kaas volledig is gesmolten.
  • Geniet ervan!

Lees ook: Tiramisu-cheesecake met Tia Maria 

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Rockin Robin Cooks | Beeld: videostill