Maayke

Wil jij deze nieuwe smaak van Tony Chocolonely proberen?

Denk je de gekste smaakcombinaties van Tony Chocolonely te hebben gehad, komt de chocoladefabrikant opnieuw met een bijzondere smaak op de proppen. Ditmaal is de paasreep speciaal ontwikkeld voor de aankomende paasdagen. De chocoladereep heeft de vorm van een paasei en heeft twee bijzondere ‘paas’-ingrediënten.

Smaken nieuwe paasreep

Alle chocoladeliefhebbers verzamelen, want Tony Chocolonely brengt opnieuw een bijzondere reep voor de paasdagen uit. De speciale paasreep is gemaakt van romige melkchocolade met amandelspijs en knapperige nootjes. Je zou kunnen zeggen dat deze nieuwe chocoladereep gecombineerd is met de traditionele paasstol. En laten we eerlijk zijn, is deze paasreep niet nóg lekkerder voor bij het paasontbijt?

Verkrijgbaar bij Tony Chocolonely

Ook leuk, je hoeft niet lang te wachten op de nieuwe paasreep van Tony Chocolonely. De speciale chocoladereep voor Pasen ligt namelijk nu al in de winkel. Ook is de paasreep met spijs en nootjes vanaf nu online te bestellen via de webshop van Tony Chocolonely. Wij kunnen niet wachten om deze nieuwe smaak binnenkort te proberen!

Lees ook: HEMA roept etenswaar terug vanwege mogelijke aanwezigheid salmonellabacterie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Tony Chocolonely | Beeld: YouTube videostill