Ingrediënten
  • Olie om in te vetten
  • 60 gram boter, gesmolten
  • 3 teentjes knoflook, geperst
  • 2 eetlepels citroensap, of meer naar smaak
  • Rasp van 1 citroen
  • 4 tilapiafilets
  • Zout en peper naar smaak
  • 2 eetlepels peterselie, fijngesneden
Christel
20 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • Olie om in te vetten
  • 60 gram boter, gesmolten
  • 3 teentjes knoflook, geperst
  • 2 eetlepels citroensap, of meer naar smaak
  • Rasp van 1 citroen
  • 4 tilapiafilets
  • Zout en peper naar smaak
  • 2 eetlepels peterselie, fijngesneden

Lekker voor vanavond!

Na een dag werken heb je niet altijd zin om lang in de keuken te staan om een lekker gerecht te maken. Daarom zijn we groot fan van gerechten die je in slechts 20 à 30 minuten kunt maken. Dit gerecht is daar een goed voorbeeld van. Het is snel gemaakt en ontzettend lekker.

Serveer de vis met rijst en wat groentes en je hebt een volledige maaltijd.

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Hoe bereid je de tilapiafilets?

  • Verwarm de oven voor op 220 °C en vet een grote ovenschaal in.
  • Doe de boter, de knoflook, het citroensap en de citroenrasp in een kommetje en roer goed door elkaar.
  • Leg de tilapiafilets in de ovenschaal en breng ze op smaak met zout en peper.
  • Schenk het botermengsel gelijkmatig over de filets.
  • Zet de ovenschaal in de oven en bak de vis 10 tot 12 minuten.
  • Serveer meteen met verse peterselie.
  • Geniet ervan!

Ook lekker: Toscaanse visstoofpot

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Damn Delicious | Beeld: Videostill YouTube