15 min.
4 pers.

Simpel, maar oh zo lekker!

Hoewel we gek zijn op onze Nederlandse pannenkoeken, vinden we een uitstapje naar de fluffy American pancakes op zijn tijd niet zo verkeerd. Deze pannenkoeken zijn niet alleen gezond, ze zijn ook nog eens heel makkelijk om te maken. Heerlijk om mee te ontbijten of lunchen. 

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan de pagina.

Zo ga je te werk:

  • Doe alle ingrediënten, behalve de bosbessen, in een blender. Blend tot het beslag gemengd is.
  • Giet het pannenkoekenbeslag op een bakplaat of koekenpan op middelhoog vuur en leg de bosbessen op de pannenkoek.
  • Bak tot er bubbels op het oppervlak van de pannenkoek komen. Draai dan om en bak de andere kant. Druk de pannenkoek een beetje aan met je spatel.
  • Serveer met extra bosbessen en eventueel ahornsiroop.
  • Eet smakelijk!

Ook lekker: Recept: kaneelsuiker-vlechtbrood

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Tasty | Beeld: Unsplash, Maria Labanda

Ingrediënten
  • 190 gram Griekse yoghurt
  • 1/2 rijpe banaan
  • 50 gram havermout
  • 1 ei
  • 1 eetlepel vanille-extract
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 50 gram verse bosbessen