Ingrediënten
  • 6 eieren, hardgekookt
  • 3 eetlepels volle mayonaise
  • 1 theelepel Dijon mosterd
  • 1 theelepel wasabipasta
  • Snufje zout en peper
  • 12 kleine garnalen, gepocheerd
  • 1/2 bosuitje, fijngesneden
Christel
10 min.
6 pers.
Ingrediënten
  • 6 eieren, hardgekookt
  • 3 eetlepels volle mayonaise
  • 1 theelepel Dijon mosterd
  • 1 theelepel wasabipasta
  • Snufje zout en peper
  • 12 kleine garnalen, gepocheerd
  • 1/2 bosuitje, fijngesneden

Gevulde eieren met een pittige twist

Het is al bijna Kerstmis! Tijdens deze gezellige dagen mogen de lekkere hapjes niet ontbreken. Als er blokjes kaas, stukjes droge worst en toastjes op tafel staan, willen we daar ook graag gevulde eieren bij zetten. Ben jij dol op pittig eten? Dan moet je deze gevulde eieren met garnalen en wasabi eens proberen.

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Hoe maak je de gevulde eieren met garnalen en wasabi?

  • Snijd de eieren in de lengte doormidden. Schep de eidooiers eruit en doe deze in een kom.
  • Voeg de mayonaise, mosterd en wasabipasta toe aan de eierdooiers en prak dit met een vork tot een geheel. Breng op smaak met zout en peper.
  • Verdeel het eidooiermengsel over de eieren en leg op elk ei één garnaal en sprenkel er nog stukjes bosui over.
  • Geniet ervan!

Ook lekker als hapje: Gevulde champignons met knoflook en geitenkaas

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Absolutely Flavorful | Beeld: Videostill YouTube