Rowan Hattu
50 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 800 gram tomaten in blik
  • 1 ui
  • 6 eetlepels boter
  • Zout

Makkelijk, snel en mega lekker!

Ben jij groot fan van de Italiaanse keuken, en krijg jij maar geen genoeg van alle lekkere pasta’s? Dan hebben wij goed nieuws. Door middel van dit pastasaus-recept maak jij je pasta namelijk nog nét iets lekkerder. Dus waar wacht je nog op? Aan de slag!

Zo maak je de allerlekkerste pastasaus

  • Allereerst pel en halveer je de ui.
  • Daarna zet je een pan op het vuur en voeg je daar de tomaten, de sap, de boter en de ui aan toe.
  • Voeg hier twee snufjes zout aan toe.
  • Daarna laat je de saus 45 minuten onbedekt doorpruttelen op het vuur.
  • Let er wel op dat je het af en toe eventjes doorroert.
  • Plet ook de grotere stukken tomaat met een lepel.
  • Na 45 minuten voeg je er nog wat zout aan toe voor de smaak.
  • Zorg er dan voor dat je alle knoflook uit de pan vist.
  • Tada: makkelijk, snel en superlekker.
  • Eet smakelijk!

Lees ook: Recept: geroosterde paprikasoep met kikkererwten

Artikel bewaren? Pin hem dan ook op Pinterest!

Bron: Favor Flav | Beeld: Adobe Stock