5 min.
1 pers.

Dit heerlijke hapje hoeft maar 45 seconden in de magnetron

We hebben allemaal weleens zin in een heerlijke, zelfgemaakte lekkernij. Helaas hebben we niet altijd zin om lang in de keuken te staan. Gelukkig hoeft dat heus niet altijd. Zo kun je deze heerlijke bananencake in een handomdraai maken! Binnen vijf minuten ben je klaar om aan te vallen.

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan de pagina.

Wat moet je doen?

  • Prak de banaan zo fijn mogelijk en doe dit in een magnetronbestendige mok.
  • Voeg vervolgens alle ingrediënten toe en roer tot alles goed met elkaar is vermengd.
  • Zet de mok 45 seconden in de magnetron (1000 watt) en klaar is Kees!
  • Serveer met een beetje extra kaneel.
  • Geniet ervan!

Ook lekker: Frisse kipsalade

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Em’s Kitchen | Beeld: Videostill 

Ingrediënten
  • 1/2 rijpe banaan
  • 1 eetlepel melk
  • 1/2 eetlepel olie
  • 10 gram honing
  • 25 gram bloem
  • Snufje kaneel
  • 1/8 theelepel bakpoeder
  • 1/8 theelepel zout
  • 1 eetlepel rozijnen