Ingrediënten
  • 8 hardgekookte eieren
  • 75 gram mayonaise
  • 1 eetlepel dijonmosterd
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • 1 theelepel sojasaus
  • 4 theelepel misopasta
  • 1 à 2 theelepels Sriracha
  • Sesamzaadjes, om te serveren
Christel
15 min.
8 pers.
Ingrediënten
  • 8 hardgekookte eieren
  • 75 gram mayonaise
  • 1 eetlepel dijonmosterd
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • 1 theelepel sojasaus
  • 4 theelepel misopasta
  • 1 à 2 theelepels Sriracha
  • Sesamzaadjes, om te serveren

Heerlijk als borrelhapje!

In het weekend zetten we graag wat lekkere hapjes op tafel. Een van de lekkernijen die zeker niet mag ontbreken zijn gevulde eieren. Gevulde eieren met alleen wat mayonaise, zout en peper zijn al ontzettend lekker, maar met deze miso-twist zijn ze helemaal overheerlijk.

Gebruikers van de mobiele versie van de site vinden de ingrediëntenlijst onderaan dit artikel.

Wat moet je doen?

  • Snijd de gekookte eieren in de lengte doormidden en haal de eidooiers eruit.
  • Doe de eidooiers in een kom en prak ze met een vork zo fijn mogelijk.
  • Voeg de mayonaise en witte wijnazijn toe en meng tot een egaal geheel.
  • Voeg de sojasaus, misopasta en Sriracha toe en roer tot alles goed is vermengd.
  • Doe het mengsel in een spuitzak en verdeel over de eiwitten.
  • Serveer met sesamzaadjes. Geniet ervan!

Ook lekker: Klaar in 5 minuten: luchtige cheesecake

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Everyday Food | Beeld: Videostill