Fabiën
20 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 8 sneetjes brood
  • 4 kroketten
  • 8 plakken kaas
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 6 theelepels mosterd

Een broodje kroket, maar dan net even anders!

Iedereen heeft tussen de middag weleens zin in een snack. Helaas is die frikandel speciaal, dat patatje mayo of dat hemelse broodje kroket met mosterd geen gezonde keuze, maar af en toe mogen we onszelf best even verwennen. Daarom hebben we vandaag een overheerlijk recept voor je, namelijk de zogeheten kroket-tosti.

Kroket-tosti

Een broodje kroket of een tosti als lunch: we zijn er dol op. Waarom kiezen als je ze ook gewoon kunt combineren tot één gerecht? Het Instagram-account Uit Paulines Keuken kwam met het geweldige idee en legt precies uit hoe je de kroket-tosti maakt.

  • Bereid de kroketten in de oven, airfryer of frituur zoals aangegeven op de verpakking.
  • Besmeer vier sneetjes brood met 1 theelepel mosterd.
  • Leg de kroket op het broodje en druk deze plat met een vork.
  • Leg 1 of 2 plakken kaas op de broodjes, en leg hier een nieuwe snee broodje op.
  • Rooster in een tosti-ijzer, of in een koekenpan met een beetje boter.
  • Serveer met saus naar keuze! Tip: mix mosterd en mayonaise met elkaar voor een mosterd-mayo saus. Hmmm!

Lees ook: Simpel recept voor wat extra energie: pindakaas-chocoladeballetjes

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Vriendin, Instagram @uitpaulineskeuken | Beeld: iStock