Tjitske
10 min.
1 pers.
Ingrediënten
  • 125 gram kipfilet
  • 55 gram geitenkaas, roomkaas of hüttenkäse
  • 2 eetlepels pesto (zelfgemaakt of uit de supermarkt)
  • 1 grote volkorenwrap
  • Een paar blaadjes sla
  • 1 tomaat, in schijven

Deze kip-pesto wrap is lekker als lunch!

Heb jij je voorgenomen om voortaan gezonder te eten? Of om vaker zelf lunch mee te nemen in plaats van een broodje te halen? Dan hebben wij het perfecte recept voor je. Deze wrap met kip-pesto is overheerlijk én gezond. Maak hem thuis en neem hem mee naar werk of eet hem gelijk op. Hoe dan ook, deze gezonde wrap smaakt altijd!

Deze kip-pesto wrap flans je binnen een handomdraai in elkaar.

Zo maak je het:

  • Verhit een scheutje olie of wat boter in een koekenpan en bak de kipfilet gaar. Afhankelijk van de grootte kost dit 4 à 5 minuten per kant.
  • Laat de kipfilet afkoelen en snijd hem fijn of gebruik twee vorken om het vlees uit elkaar te trekken.
  • Maak eventueel zelf pesto met dit recept.
  • Meng in een kom de kip, kaas en de pesto met een vork.
  • Beleg de wrap met een paar blaadjes sla en schijfjes tomaat. Lepel hier het kip-pesto mengsel overheen.
  • Rol de wrap stevig op en bewaar in de koelkast totdat je hem gaat nuttigen.
  • Eet smakelijk!

Lees ook: Recept: wrap met romige tonijnsalade

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: The Domestic Geek | Beeld: Videostill