Ingrediënten
  • 8 pakjes Kinder Bueno®
  • 700 gram MonChou
  • 150 gram suiker
  • 80 gram boter
  • 3 eieren
  • 2 eierdooiers
  • 2 eetlepels zelfrijzend bakmeel
  • 200 gram chocolate chip cookies
  • 1 reep pure chocolade
  • 125 gram crème fraîche
40 min.
6 - 8 pers.

Deze Kinder Bueno cheesecake is echt hemels!

Krijg je dit weekend visite of heb je gewoon zin om iets lekkers te maken? Dan moet je deze Kinder bueno cheesecake met een bodem van chocolate chip cookies eens proberen! Hartstikke makkelijk om te maken en je hebt er niet eens een oven voor nodig. 

Zo maak je het:

  • Verhit de oven voor op 180 graden. Zorg ervoor dat de boter op kamertemperatuur is. Verkruimel de koekjes en kneed de boter erdoorheen. Leg bakpapier op de bodem van de taartvorm en verdeel het deeg over de bodem. Doe 15 minuten in de oven en laat afkoelen.
  • Verhit nu je oven voor op 200 graden. Doe de roomkaas in een kom en mix tot een zacht geheel. Doe vijf pakjes Kinder bueno (dat zijn 10 repen) in een andere kom en verkruimel ze. Doe een minuut in de magnetron.
  • Doe suiker, bloem en gesmolten chocolade in de kom met de roomkaas en mix goed door elkaar. Doe de drie eieren en eierdooiers door het roomkaasmengsel en mix goed door elkaar. Giet het beslag in de taartvorm en doe 15 minuten in de oven.
  • Haal de vorm dan uit de oven en zet de oven op 100 graden. Zet de taart dan 1 uur in de oven. Laat daarna afkoelen. Maak ondertussen de decoratie door de overgebleven Kinder Buenos te breken en de helft van de chocoladereep te smelten. Meng door elkaar en verdeel dit over de taart. Eet smakelijk!

Lees ook: Dit is fantastisch: zo maak je een cheesecake met Tony’s Chocolonely® karamel zeezout!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Lekker en Simpel | Beeld: videostill  

Ingrediënten
  • 8 pakjes Kinder Bueno®
  • 700 gram MonChou
  • 150 gram suiker
  • 80 gram boter
  • 3 eieren
  • 2 eierdooiers
  • 2 eetlepels zelfrijzend bakmeel
  • 200 gram chocolate chip cookies
  • 1 reep pure chocolade
  • 125 gram crème fraîche