10 min.
4 pers.

Te lekker om niet te proberen

Door het zomerse weer snakken we naar verkoeling. De een kiest voor een verkoelende duik in het water en weer een ander kiest voor een koele traktatie. Ben jij op zoek naar dat laatste? Maak deze prosecco-ijsklontjes dan eens.

Wat moet je doen?

  • Snijd de aardbeien in plakjes en verdeel de plakjes over een ijsklontjesvorm.
  • Schenk vervolgens de prosecco bij de aardbeien en plaats de ijsklontjesvorm in de vriezer voor zo’n 6 uur.
  • De ijsklontjes zijn lekker in mimosa’s, cocktails, water en sinaasappelsap.

Variatietip: voeg wat muntblaadjes aan de ijsklontjes toe om het nog wat extra smaak te geven.

 

Lees ook: Volgens de wetenschap krijg je van deze kleur wijn de ergste kater

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: videostill 

Ingrediënten
  • Een handje vol verse aardbeien
  • Prosecco