Deze pasta met gehakt is supermakkelijk en smaakvol!

Makkelijk, goedkoop en snel: daar houden wij van! Er is genoeg te doen verder, en na een drukke dag hebben wij geen zin om nog uren achter het fornuis te zwoegen.

Logisch toch? Maar waar we wél zin in hebben is lekker eten. En lekker eten hoeft lang niet altijd heel ingewikkeld te zijn.Wist je dat wij in Nederland pas vanaf 1985 in aanraking zijn gekomen met verschillende soorten pasta? Voor die tijd aten we hier alleen macaroni, en dan de welbekende elleboogjesvariant. Dit eten ze in Italië helemaal niet, daar zijn fussili, spaghetti, linguini en farfalle de meest populaire pasta-soorten. Pasta werd waarschijnlijk voor het eerste gebruikt in China, nu beter bekend onder de benaming “noedels.” Het oudst bekende Italiaanse pasta-recept verschijnt ongeveer rond het jaar 1000 in een stokoud kookboek. Die gaan we vandaag niet maken, maar onze variant is niet minder lekker! Kijk snel op de volgende pagina voor de ingrediënten en bereidingswijze.


Pagina 1/2