Robby

Deze romige champignons zijn om je vingers bij af te likken

Wij zijn dol op champignons. Deze veelzijdige paddestoel kan je in elk gerecht wel verwerken; van een wokschotel tot een heerlijke pasta. De champignon speelt echter vaak een bijrol, maar verdient het ook wel eens om in het zonnetje te staan.

Maak daarom eens deze romige champignons, je weet niet wat je proeft!

Dit heb je nodig voor 2 personen:

  • 250 gram champignons
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 100 milliliter slagroom
  • geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 eetlepel roomkaas met kruiden
  • bieslook
  • snufje zout en peper

Zo maak je ze:

  • Maak de champignons schoon.
  • Snipper de ui en snijd de knoflook en bieslook in stukjes.
  • Giet olie in een pan en fruit de ui met de knoflook, voeg na ongeveer 2 minuten de champignons toe. Bak dit ongeveer 7 minuten.
  • Daarna voeg je de slagroom, Parmezaanse kaas, roomkaas en een snufje zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar.
  • Als de saus begint de borrelen zet je het vuur uit en voeg je de fijngesneden bieslook toe.
  • Heerlijk met een stukje vlees, of als pastasaus!

Lees ook: Deze hartige taart met courgette en mascarpone maakt iedere quichefan dolgelukkig

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Lekker & Simpel | Beeld: Videostill Simple Cooking Club