Robby
10 + 20 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 10 middelgrote (kastanje)champignons
  • 4 eetlepels roomkaas
  • 1 teen knoflook
  • Handje geraspte kaas
  • Versgemalen zwarte peper

Deze heerlijke gevulde champignons zijn zó klaar!

“Dat is toch veel te veel gedoe?” We hóren het je denken. Onzin, want deze champignons zijn in een handomdraai klaar. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig en het resultaat is gewoon heerlijk! Met een klein beetje extra moeite geniet je minstens dubbel zoveel.

Zin in wat lekkers voor bij de borrel maar geen zin om weer een inspiratieloze zak chips te openen? Maak dan deze heerlijke gevulde snack!

Hoe maak je ze? 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Verwijder het steeltje van de champignons en hol ze iets uit.
  • Pers het teentje knoflook en meng dit met de roomkaas en de helft van de geraspte kaas.
  • Vul elke champignons met het roomkaasmengsel en bestrooi er wat versgemalen zwarte peper op.
  • Strooi de overgebleven geraspte kaas over de champignons.
  • Doe de gevulde champignons gedurende 20 minuten in de oven.
  • Eet smakelijk!

Lees ook: Dit zijn de 8 beste dingen om te eten als je last van griep hebt

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Lekker& Simpel | Beeld: videostill