Ingrediënten
  • 2 sneetjes brood naar keuze
  • 2 á 3 eetlepels pesto
  • 2 plakken mozzarella
  • handje verse spinazie, gesneden
  • 1/4e avocado, in plakjes gesneden
  • 2 eetlepels geitenkaas, gekruimeld
  • klontje boter
15 min.
1 pers.

Dit is een ware tostitopper!

Alleen al bij de gedachten van een tosti met een goede portie gesmolten kaas gaan we watertanden. Een van de mooiste dingen aan tosti’s is, dat je ze op zoveel verschillende manieren kunt maken. Zo flansten we laatst deze groene tosti met avocado, geitenkaas en pesto in elkaar en dat was een groot succes!

Wat moet je doen?

  • Smeer op beide boterhammen de pesto. Beleg vervolgens één van de boterhammen met één plak mozzarella, de avocado, de geitenkaas, de spinazie en vervolgens de laatste plak mozzarella.
  • Leg hier vervolgens de andere boterham bovenop met de pestokant naar beneden.
  • Smelt de boter in de pan op een middelhoog vuur.
  • Doe de tosti vervolgens in de pan en bak deze aan beide kanten goudbruin en tot de mozzarella is gesmolten.
  • Serveer de groene tosti direct en eventueel met een beetje mayonaise om deze extra romig te maken.
  • Geniet ervan!

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron en beeld: Thinnrecipes

Ingrediënten
  • 2 sneetjes brood naar keuze
  • 2 á 3 eetlepels pesto
  • 2 plakken mozzarella
  • handje verse spinazie, gesneden
  • 1/4e avocado, in plakjes gesneden
  • 2 eetlepels geitenkaas, gekruimeld
  • klontje boter