10 min.
2 pers.

Stokbrood, maar dan anders!

We gebruiken stokbrood vaak voor de meest uiteenlopende beleggen. Denk aan broodje gezond; dit maak je niet zo snel op een normale boterham, toch? Vandaag gebruiken we de authentieke baguette nét even anders dan we normaal doen. Dit keer snijden we ‘m niet doormidden, zoals we gewend zijn. We gaan ‘m vullen!

Lijkt dit jou ook zo lekker?

Wat moet je doen?

  • Snijd het brood door de helft en haal het zachte gedeelte eruit.
  • Meng de roomkaas met de zalmstukjes, peterselie en mosterd en zorg dat dit goed gemengd is.
  • Schep dit zalmmengsel vervolgens in het gat in het brood.
  • Snijd het gevulde brood in plakjes en genieten maar!

Lees ook: Hemels: zó maak je Toblerone-mousse met slechts 3 ingrediënten!

Dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron en beeld: 5-minute crafts, videostill

Ingrediënten
  • 1 stokbrood
  • 3 pakjes roomkaas
  • 2 pakjes zalmstukjes
  • Verse peterselie naar smaak
  • 2 theelepels mosterd