Ingrediënten
  • 6 hardgekookte eieren
  • 1 eetlepel fijngesneden lente-ui
  • 1 eetlepel fijngesneden verse koriander
  • 1 kleine jalapeño, zonder zaadjes en fijngesneden
  • 60 gram mayonaise
  • 1 theelepel mosterd
  • Zout naar smaak
  • 25 gram geraspte kaas
  • Chilipoeder
08 november 2019
15 min.
6 pers.

Deze Tex-Mex gevulde eieren zijn een hemels hapje

Goed gezelschap is het belangrijkste ingrediënt voor een gezellig avondje borrelen. Al hoort bij een avondje borrelen eigenlijk wel een lekker hapje. Je kunt wat blokjes kaas en stukjes worst op tafel zetten, maar je maakt het geheel wel helemaal af met een gevuld eitje. En als je dan toch bezig bent, kun je ze net zo goed een Mexicaanse twist geven.

Het leuke aan gevulde eieren is dat ze makkelijk te maken zijn.

Gebruikers van de mobiele website vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je het:

  • Snijd de eieren in de lengte doormidden en verwijder voorzichtig de eidooiers
  • Doe de eidooiers in een kom en prak ze fijn met een vork.
  • Doe de lente-ui, koriander, jalapeño, mayonaise, mosterd en zout in het kommetje en roer.
  • Gebruik kleine lepeltjes om het eidooiermengsel over de eieren te verdelen.
  • Verdeel de kaas over de eieren en garneer met een beetje chilipoeder

Lees ook: Waarom kenden wij deze geniale truc voor gevulde eieren nog niet?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Southern Living | Beeld: Videostill Southern Living

Ingrediënten
  • 6 hardgekookte eieren
  • 1 eetlepel fijngesneden lente-ui
  • 1 eetlepel fijngesneden verse koriander
  • 1 kleine jalapeño, zonder zaadjes en fijngesneden
  • 60 gram mayonaise
  • 1 theelepel mosterd
  • Zout naar smaak
  • 25 gram geraspte kaas
  • Chilipoeder