Desy
15 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 8 hardgekookte eieren
  • Handje rucola, gesneden
  • 1 eetlepel truffelmayonaise
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 3 eetlepels Griekse yoghurt
  • 1 theelepel gedroogde dille
  • Zwarte peper
  • Zout
  • Chilivlokken

Je eiersalade zal nooit meer hetzelfde zijn!

Een echte klassieker in de zomer tijdens de barbecue of in de winter op een toastje; eiersalade. Je kunt de salade natuurlijk makkelijk in de winkel halen, maar lekkerder is het om hem zelf te bereiden en om dit geheime ingrediënt er doorheen te doen. 

Zo maak je het:

  • Kook de eieren en pel ze. Snijd de eieren in kleine stukjes en doe ze in een kom.
  • Doe 3/4 van de rucola in de kom en doe in een andere kom de mayonaise en de yoghurt. Breng dit op smaak met zout en peper. Roer goed door elkaar tot een egale en gladde saus.
  • Voeg de saus bij de eieren en schep alle ingrediënten goed door elkaar.
  • Breng op smaak met peper, chilivlokken, dille en de rest van de rucola.
  • Bewaar in een kom afgedekt met huishoudfolie. Lekker voor op een stokbroodje!

Dit vind je misschien ook leuk: dit is waarom je je eieren niet in de koelkast moet bewaren!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Beeld: videostill