Ingrediënten
  • 380 gram bruine rijst
  • 500 gram garnalen
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1/2 theelepel komijn
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • Peper en zout naar smaak
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 200 gram mais, geroosterd
  • 1 paprika, in stukjes gesneden
  • 2 eetlepels verse koriander
  • Sap van 1 limoen
  • 1 avocado, in dunne plakjes gesneden
Naomi
20 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 380 gram bruine rijst
  • 500 gram garnalen
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1/2 theelepel komijn
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • Peper en zout naar smaak
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 200 gram mais, geroosterd
  • 1 paprika, in stukjes gesneden
  • 2 eetlepels verse koriander
  • Sap van 1 limoen
  • 1 avocado, in dunne plakjes gesneden

Deze gebakken garnalen zijn hemels

Gebakken garnalen, wij zijn er dol op! In dit gerecht zitten alleen maar goede en gezonde ingrediënten en geloof ons; het is verrukkelijk! Door het lekkere jasje om de garnalen krijgen ze net die extra bite. Je wilt voortaan niet meer anders!

Wat moet je doen?

  • Kook de rijst volgens de verpakking.
  • Doe de garnalen samen met de komijn, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder en peper en zout in een grote kom. Meng dit goed door elkaar.
  • Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een pan en bak hier de garnalen in tot ze mooi gaar zijn.
  • Meng de mais, paprika en koriander in een middelgrote kom en voeg hier de rest van de olijfolie aan toe. Maak op smaak met peper en zout.
  • Serveer!

Lees ook: Groenten, kipfilet en vis koken in de vaatwasser? Ja echt, hier lees je hoe!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Delish | Beeld: videostill Delish