Desy

Deze moet je hebben!

Dacht jij na het zien van de adventskalender met allemaal kleine flesjes wijn erin ‘leuk en aardig maar ik ben meer een bierfan’, dan hebben wij goed nieuws voor je. Er bestaat nu namelijk ook een adventskalender met speciaalbier. 

De dagen naar kerst aftellen met speciaalbier!

Donkere dagen
Het zijn de dokere dagen voor kerst en iedereen kan wel een lichtpuntje in deze duisternis gebruiken om die donkere dagen door te komen. Konden we eerst aftellen tot de kerstdagen met een adventskalender met allemaal kleine flesjes wijn; nu is er speciaal voor de bierliefhebbers ook een adventskalender met speciaalbier te koop. Dat is vierentwintig dagen lang een vakje met bier openmaken, leuk toch?

Speciaalbier
De adventskalender, die De Beery Christmas Adventskalender wordt genoemd, bestaat uit 24 verschillende speciaalbieren afkomstig uit de hele wereld. Om de kalender tot stand te kunnen brengen is er samengewerkt met maar liefst 29 verschillende brouwerijen. Bij alle biertjes krijg je een code die je kunt scannen met je telefoon, waarna je allerlei informatie over het brouwsel kunt opzoeken. Mocht je geïnteresseerd zijn, de kalender is hier verkrijgbaar.

Lees ook: Musthave: déze wijnkalender van de Aldi moeten we hebben!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Lees ook: Elle Eten | Beeld: Hopt