Christel

Wij duiken meteen de keuken in

Voor warme kokoskoekjes mag je ons ’s nachts wakker maken. Wij zijn altijd wel te porren voor deze lekkernij en we kunnen ons er bijna misselijk in eten. Zelfgemaakte kokoskoekjes zijn verreweg het lekkerst. Wil jij net als wij wel de lusten, maar niet de lasten van een overheerlijk kokoskoekje? Dan ben je hier aan het juiste adres, met slechts drie ingrediënten maak je deze tongstrelende kokoskoekjes.

Wat heb je nodig voor 12 koekjes?

  • 180 gram kokosrasp
  • 60 millililiter kokosmelk
  • 2 eetlepels kristalsuiker

Wat moet je doen?

  • Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Doe alle ingrediënten in een kom en roer dit tot een plakkerig geheel.
  • Gebruik een eetlepel om 12 porties uit het beslag te scheppen en rol hier balletjes van.
  • Plaats de kokosballetjes op de bakplaat en druk ze voorzichtig plat.
  • Bak de koekjes gaar in 15 á 18 minuten.
  • Laat de kokoskoekjes even afkoelen en ze zijn klaar om te eten

Variatietip: gek op chocolade? Dip de koekjes in gesmolten chocolade voordat je ze eet.

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Bigger Bolder Baking | Beeld: Commons Wikimedia, Jessica from Hove