Julia Roberts is een echte foodie

Julia Roberts steekt niet onder stoelen of banken dat ze dol is op lekker eten. Zo deelde ze al eens dat ze het leuk vindt om te bakken. Zo maakt ze weleens bananenbrood of pompoenmuffins. Tevens is ze dol op pasta’s en koekjes en ontzegt ze dit zichzelf niet. Benieuwd wat de Eat Pray Love-actrice op een dag eet? We hebben het voor je op een rijtje gezet.

Ze geeft als tip om nooit gefrustreerd te bakken.

Foodie

Julia vindt het belangrijk om gezond te eten en om genoeg eiwitten binnen te krijgen, zodat ze de hele dag een vol gevoel heeft. Toch heeft ze een zwak voor koekjes. Ook staat ze zelf graag in de keuken om lekkere dingen te bakken. De tip die ze meegeeft? Ga nooit met een gefrustreerd gevoel bakken. “Het resultaat kan alsnog heerlijk zijn, maar grote kans dat je heel veel moet opruimen”, lacht de 51-jarige. Lees hieronder waar het dagmenu van Julia uit bestaat.

Ontbijt

De actrice ontbijt met gebakken eieren op zuurdesemtoast met avocado. Daarbij eet ze bosbessen en drinkt ze een kop koffie en een glas kokoswater. 

Lunch

Als lunch kiest ze meestal voor een salade met gegrilde kip, maar dit verruilt ze regelmatig een pastagerecht. Zo snapt de actrice niet dat er mensen zijn die pasta uit hun dieet schrappen. “Waarom is iedereen zo bang voor pasta? Pasta heeft je niets misdaan”, grapt ze tegen People. 

Diner

Het avondeten van de actrice bestaat uit zilvervliesrijst met wilde zalmfilet en avocado. Ze kan een lekkere wijn niet weerstaan en drinkt bij het avondeten meestal een glaasje wijn.

Dessert

Als toetje neemt ze elke avond een chocoladekoekje.

Schoonheid

Julia Roberts wordt regelmatig geprezen om haar looks. Hoewel velen vermoeden dat Julia zo gezond eet om haar figuur te behouden is niets minder waar. Ze wil gewoon gezond leven. Wat betreft schoonheid doet Julia een uitspraak waar we allemaal voorbeeld aan kunnen nemen. “Als je vrolijk bent en een lach op je gezicht hebt, ben je op je mooist.”

Lees ook: Zo ziet het dagmenu van koningin Elizabeth eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: People | Beeld: videostill