10 januari 2019

Snackketen FEBO laat dromen uitkomen

Of het nu na een avondje stappen is of gewoonweg overdag, een snack uit de muur van de FEBO trekken hebben we allemaal weleens gedaan. De bekende snackketen heeft ons al eens eerder verrast met bijzondere acties, maar deze gaat de pet toch wel te boven. Tijdens de Hotelnacht 2019 brengt FEBO een exclusieve frikandel speciaal met truffel uit.

De echte truffel-liefhebbers gaan hier heel blij van worden!

Hotelnacht 2019

De snackmuur van de FEBO kan een godsgeschenk uit de hemel zijn tijdens een avondje stappen. Even wat uit de muur trekken en je kunt er weer tegen aan. Ben je in de nacht van 19 op 20 januari ook in de buurt van deze snackmuur? Vergeet dan vooral niet om de exclusieve frikandel speciaal met truffel te proberen! De speciale frikandel zal alleen deze nacht verkrijgbaar zijn.

Frikandel speciaal met truffel

Helaas betekent dit dan ook dat de frikandel zeer exclusief is, en dat deze alleen tijdens de Hotelnacht 2019 te proeven is. Vanwege dit evenement heeft de snackketen de handen ineengeslagen met restaurant Taiko om deze exclusieve frikandel uit te brengen. De frikandel speciaal is gemaakt met langoustine, groene curry, truffel, saffraan en Ketel One blokjes.

Waar te verkrijgen

De frikandel zal niet in de snackmuur van FEBO zelf te halen zijn, maar ze worden verkocht in de Tunes Bar tijdens Hotelnacht 2019. Mocht dit niet lukken, dan is er nog een herkansing. Tussen 11 en 13 januari is de frikandel speciaal met truffel te verkrijgen op het Stationsplein in Amsterdam. Zet de data maar meteen in je agenda!

Lees ook: Recept: Rocky Road met Licor 43

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Glamour | Beeld: Flickr, Lars Plougmann