Christel

Lekker dat ze zijn!

Eens in de zoveel tijd -of eigenlijk elke dag wel- hebben we zin in zelfgemaakte koekjes. We zien het echter niet altijd zitten om de oven aan te doen, als het buiten warm is. Voor je het weet is het in je keuken dan net zo warm als buiten. Gelukkig kun je ook heerlijke chocoladekoekjes maken zonder oven!

Wat heb je nodig voor 12 koekjes?

  • 213 gram honing
  • 60 gram boter
  • 2 theelepels vanille-extract
  • snufje zout
  • 340 gram geraspte kokos
  • 85 gram cacao, ongezoet

Wat moet je doen?

  • Bekleed een plaat met bakpapier.
  • Doe de boter en honing in een kom en zet deze in de magnetron tot de boter is gesmolten.
  • Voeg de vanille, zout, kokos en cacao toe. Roer het tot een geheel.
  • Schep met een eetlepel 12 koekjes uit het deeg. Druk de koekjes plat met de eetlepel.
  • Doe de koekjes 20 á 30 minuten in de koelkast en de chocoladekoekjes zijn klaar om te eten!

Lees ook: Dit gebeurt met je lichaam als je elke dag een appel eet

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Bigger Bolder Baking | Beeld: videostill