20 min.
4-6 pers.

Hmm, tortilla’s met carpaccio!

Nog op zoek naar een simpel lunchgerecht of naar een lekekr hapje voor vanavond? Zoek niet verder, want wij hebben het recept voor heerlijke carpaccio-tortilla’s voor je! Je hebt er niet veel voor nodig en bent er zo mee klaar.

Carpaccio behoort tot onze favoriete voorgerechten; niks is zo lekker als het dungesneden rundvlees met lekker knapperige pijnboompitjes en romige truffelmayonaise. Maar wist je wel dat je eindeloos kunt variëren met carpaccio? Zo is carpaccio heel erg lekker op een broodje, maar ook op wraps! Door de wraps krijgt de carpaccio een lekkere bite. Ook handig: je kunt een carpaccio-tortilla als lunchgerecht eten, maar je kunt hem ook in stukjes snijden zodat je een lekker klein hapje hebt!

Zo maak je het:

Leg de wraps neer en smeer hier een dunne laag pesto overheen. Verdeel de carpaccio over de wraps. Neem een schone koekenpan en bak hierin de pijnboompitten goudbruin. Laat ze even afkoelen en verdeel over de wraps. Doe dit ook met de parmezaanse kaas en de rucola. Sluit af met de truffelmayonaise. Leg de wrap op een stuk aluminiumfolie. Rol de wrap op en vouw hierna goed de folie eromheen; zo zorg je ervoor dat de wrap opgerold blijft. Leg even in de koelkast. Je kunt ze zo opeten of je kunt ze in plakjes van 3 cm snijden en als hapje presenteren.

Beeld: Videostill

Ingrediënten
  • 2 grote tortillawraps
  • groene pesto
  • 150 gram carpaccio (ossenhaas)
  • pijnboompitten
  • parmezaanse kaas
  • rucola
  • truffelmayonaise