Rowan Hattu
10 + 12 min.
1 pers.
Ingrediënten
  • 1 camembert in houten doosje
  • 250 gram gemengde paddenstoelen
  • 1 teentje knoflook
  • Klein handje verse peterselie
  • 1 stokbrood
  • Olijfolie
  • Zout & peper
  • Drupje honing

Moet je proberen!

Heb je geen zin om urenlang in de keuken te staan na een lange werkdag, maar heb je wel zin in een culinair hoogstandje? Dan is deze camembert uit de airfryer de ideale oplossing.

Zo maak je je eigen camembert uit de airfryer

  • Allereerst haal je de camembert uit het houten doosje.
  • Daarna haal je het plastic er helemaal vanaf.
  • Doe hem daarna weer terug in het doosje, zonder de deksel.
  • Vervolgens snij je de bovenkant van de camembert in een ruitpatroon.
  • Daarna stopje de plakjes knoflook in de openingen.
  • Pak dan de honing en bestrooi de bovenkant van de camembert.
  • Strooi daarna een klein beetje olijfolie over de kaas heen.
  • Zet hem daarna in de airfryer en bak hem tien tot twaalf minuten op 160 graden Celsius.
  • Ondertussen pak je een pan en doe daar een scheutje olijfolie in.
  • Verwarm dit dan op een hoog vuur.
  • Gooi de paddenstoelen dan in de pan en bak deze voor ongeveer vijf minuten.
  • Bestrooi het daarna met wat zout en peper en met de gehakte peterselie.
  • Haal na twaalf minuten de camembert weer uit de airfryer.
  • Zet deze op een bord of een schaal.
  • Vervolgens schep je de gebakken paddenstoelen bovenop het kaasje.
  • Snijd dan nog wat stokbrood en serveer deze bij de camembert.
  • Eet smakelijk!

Lees ook: Wow: deze hete peper is twee keer heter dan zijn voorganger

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Culy | Beeld: Adobe Stock