Ingrediënten
  • 2 kipfilets, in plakjes
  • 150 gram linguine, al dente gekookt
  • 2 theelepels Cajunkruiden
  • 2 eetlepels boter
  • 1 groene ui, fijngesneden
  • 120 ml slagroom
  • 2 eetlepels zongedroogde tomaten, in stukjes
  • 1/4 theelepel zout
  • 1/4 theelepel gedroogde basilicum
  • 1/4 theelepel zwarte peper
  • 1/8 theelepel knoflookpoeder
  • 50 gram Parmezaanse kaas
Desy
30 min.
2 pers.
Ingrediënten
  • 2 kipfilets, in plakjes
  • 150 gram linguine, al dente gekookt
  • 2 theelepels Cajunkruiden
  • 2 eetlepels boter
  • 1 groene ui, fijngesneden
  • 120 ml slagroom
  • 2 eetlepels zongedroogde tomaten, in stukjes
  • 1/4 theelepel zout
  • 1/4 theelepel gedroogde basilicum
  • 1/4 theelepel zwarte peper
  • 1/8 theelepel knoflookpoeder
  • 50 gram Parmezaanse kaas

Heerlijk romige Cajun-pasta!

Ben je op zoek naar een lekker pasta-recept en ben je een beetje klaar met standaard bolognese’s en carbonara’s? Zoek dan vooral niet verder, want wij hebben het ideale recept voor je gevonden! Deze heerlijke pasta is niet alleen romig, maar ook een beetje pittig en zit bomvol smaak!

Zo maak je het:

  • Kook de linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Doe de kip en de Cajunkruiden in een kom en meng het geheel door elkaar.
  • Verhit olie in een grote koekenpan en bak hierin de kip 5 tot 7 minuten totdat deze gaar is.
  • Draai het vuur laag en doe de groene ui, slagroom, tomaten, basilicum, zout, knoflookpoeder en zwarte peper bij de kip.
  • Meng het geheel goed door elkaar en warm alles in ongeveer 5 minuten op.
  • Giet de hete linguine over de saus heen en voeg de Parmezaanse kaas toe.
  • Hussel het geheel goed door elkaar en serveer direct.

Dit recept bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Genius Kitchen | Beeld: Pixabay