40 min.
8 pers.

Om je vinger bij af te likken

Als je een koolhydraatarmdieet volgt, is de kans groot dat je brood erg mist. Er bestaat wel koolhydraatarm brood, maar dat is lang niet zo lekker als het origineel. Gelukkig kun je ook heel makkelijk zelf koolhydraatarm brood maken dat ontzettend lekker is. Zo maak je een verschillende koolhydraatarme broden in de Airfryer.

Een plezier voor je smaakpapillen!

Wat moet je doen?

  • Begin met het maken van het basisbeslag.
  • Doe de roomkaas in een kom en voeg de eieren toe. Klop tot een geheel.
  • Voeg de bakpoeder, citroensap, knoflookpoeder en zout en peper toe en mix opnieuw.
  • Dit is de basis van het brood.

Wat heb je nodig voor een kaasbrood?

  • Een kwart van het basisbeslag
  • 30 gram cheddar kaas.

Wat moet je doen?

  • Verwarm de Airfryer op 180 graden.
  • Spray een bakblik, dat geschikt is voor de Airfryer, in met wat bakspray.
  • Schenk het bakblik tot de helft vol. Verdeel de kaas over het mengsel en bedek dit met nog een beetje beslag.
  • Zet het bakblik 10 minuten in de Airfryer.

Lees het recept voor een steviger brood op de volgende pagina.

Pagina 1/2

Ingrediënten
  • 170 gram roomkaas
  • 6 eieren
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • Paar druppels citroensap
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • Zout en peper