En het is nog gezond ook!

Elke dag pannenkoeken eten, dat is niet zo goed voor de lijn. Hoewel… het ligt eraan hoe je ze maakt. Deze banaanpannenkoeken zijn overheerlijk en je kunt ze als ontbijt, lunch of tussendoortje eten. Ook elke dag als je dat wilt. 

Wat heb je nodig voor 3 pannenkoeken?

  • 1 banaan
  • 2 eieren
  • 50 gram havermout
  • handvol sultana rozijnen 
  • kaneel naar smaak
  • zonnebloemolie om in te bakken

Wat moet je doen

  • Snijd de banaan in stukjes en doe de stukjes in de kom.
  • Prak met een vork fijn.
  • Voeg de eieren toe en roer tot een geheel.
  • Roer de havermout, sultana’s en kaneel door het beslag.
  • Zet een koekenpan op een middelhoog vuur en doe een scheutje zonnebloemolie in de pan.
  • Schep eenderde van het beslag uit de kom en doe dit in de koekenpan.
  • Bak beide kanten van de pannenkoek goudbruin.
  • Geniet ervan!

Lees ook: Deze zoete chocoladepizza met banaan is om je vingers bij af te likken

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Beeld: Kookfans ®