Zien: Lidl verkoopt té leuke roze espressomachine

03 april 2023
Yentl Feenstra

Zo zet jij je koffie voortaan geheel in stijl

Ben je gek op de kleur roze én een echte koffieleut? Dan maken we je vast heel blij met dit nieuws, want supermarktketen Lidl verkoopt nu een roze espressomachine voor wel een heel fijn prijsje. Dat willen we!

Roze espressomachine

Als klein meisje droomde je vroeger natuurlijk over een huis vol met roze spullen. Alhoewel die droom – hopelijk – inmiddels een beetje vervlogen is, is het nog steeds gaaf om hier en daar een eyecatcher in huis te hebben. Met deze espressomachine kun jij die meisjesdroom een klein beetje uit laten komen. Lidl verkoopt namelijk een roze variant en je kunt ‘m scoren voor een prikkie!

De roze espressomachine van de Lidl heb je voor €89,99 al in je keuken staan. Zonde om te laten staan toch? Zo kun je de heuse barista in jezelf naar boven halen.

Opties

Het is niet zomaar een espressomachine. Het apparaat bevat namelijk nog een aantal extra handige opties. Zo heeft het een hogedrukstoompompje waar je heet water mee kunt aftappen en natuurlijk melk mee kunt opschuimen. Ook krijg je er een koffielepeltje en stampertje bij én een fles ontkalker als het tijd is voor een schoonmaakbeurt. Daarnaast kun je twee kopjes tegelijkertijd zetten, zodat je samen kunt genieten van een heerlijk bakkie. Zie je het roze exemplaar al helemaal in je keuken staan? Scoor ‘m dan snel bij de Lidl, want hij is nog op voorraad!

Lees ook: Dit is het geheim voor de perfecte cappuccino

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Dingenvoorvrouwen | Beeld: Pexels