Ben & Jerry’s deelt maandag gratis ijs uit

31 maart 2023
Jaimy Boer

Maandag is het Free Cone Day!

We zijn dol op het ijs van Ben & Jerry’s, en stoppen onze vriezer er maar al te graag mee vol. Gelukkig is het maandag Free Cone Day en deelt het bekende ijsmerk gratis ijs uit. Wij vertellen je waar je moet zijn! 

Free Cone Day

Voor liefhebbers van Ben & Jerry’s is Free Cone Day vast geen onbekende dag. De oprichter Ben Cohen en Jerry Greenfield besloten hun eerste bedrijfsjaar te vieren door de deuren van de Scoop Shop in Burlington te openen en gratis ijs te delen. En zo was Free Cone Day en een jaarlijkse traditie geboren!

Gratis ijs

Ben & Jerry’s bestaat al meer dan 40 jaar en het originele idee achter deze feestelijke dag is niet veranderd. Er wordt namelijk nog steeds gratis ijs uitgedeeld, zo ook in Nederland!

Ben & Jerry’s Scoop Shop

Omcirkel 3 april maar groot in je agenda, want op die dag opent het ijsmerk de Ben & Jerry’s Scoop Shop op de Witte de Withstraat in Rotterdam. Van 14:00 tot 22:00 uur kun je hier terecht voor gratis ijs.

Keuze is reuze

In de Scoop Shop kun je genieten van de klassieke smaken, mara ook de gloednieuwe smaken met de geliefde Fairtrade chunks en swirls. Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van gratis ijs, is de Scoop Shop tot 22:00 uur geopend. Kortom, het perfecte toetje!

Lees ook: Lidl verkoopt goedkoop ijs dat lijkt op Ben & Jerry’s

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Ben & Jerry’s | Beeld: Unsplash, Hybrid Storyteller