20 oktober 2023
Rowan Hattu

Wacht, wat?

We kennen Mars natuurlijk allemaal als dat heerlijke chocolaatje gevuld met luchtige nougat en karamel. En omdat Mars erg in trek is bij veel mensen, is er ook al een Mars-ijsje en zelfs een Mars-drankje. Maar om de lekkernij nóg meer in the picture te zetten, heeft de producent een nóg grotere variant van het ijsje weten te produceren. Wow! 

Gigantisch Mars-ijsje

Helaas is het gigantische Mars-ijsje nog niet te koop in Nederland, maar in het Verenigd Koninkrijk is-ie wel degelijk verkrijgbaar. TikTokker @Melika_Zaidi vond het daarom hoog tijd om even op onderzoek uit te gaan in de Britse supermarkt. En wat blijkt? Ze vond het ijsje uiteindelijk in het diepvriesschap.

Maar wat is de gigantische versie van het Mars-ijsje eigenlijk? Zie het zo: het ijs is een beetje vergelijkbaar met de Viennetta-ijs, maar dan in de vorm van een Mars. Het ijsje heeft dan ook de naam ‘dessert bar‘ gekregen. Enne, eerlijk is eerlijk: het ziet er verrukkelijk uit!

@melika_zaidi No one told me about this?! #icelandshop #marsbaricecream #icecreamchallenge #uk ? Witch Familiar (Classical) [Classic](143628) – dice

Komt het ook naar Nederland?

Hoewel het ijsje dus nog niet in de Nederlandse supermarkten ligt, hopen wij natuurlijk dat het ijsje ook naar ons koude kikkerlandje komt. Toch blijft dit nog maar een vraag omdat de TikTokker in kwestie de dessert bar in een lokale Britse supermarkt heeft gehaald. Dit kan dus betekenen dat het ijsje ook niet in de grotere Britse supermarkten te koop is. De kans is dus groot dat we de Mars dessert bar niet makkelijk gaan kunnen vinden in Nederland. Maar hey: we gaan graag de uitdaging aan.

Lees ook: Te lekker om niet te proeven: Unox lanceert vernieuwde vegetarische rookworst

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Fem-Fem | Beeld: Adobe Stock