12 juli 2022

De perfecte combinatie van kokos en drop

Ben jij gek op kokos én op drop? Dan zijn de nieuwe dropjes van Oldtimers voor jou gemaakt. Het Friese dropmerk heeft niet alleen een nieuwe draai gegeven aan hun verpakkingen, maar komt ook met deze zomerse dropsmaak. 

Nieuw jasje

Dropmerk Oldtimers kennen we allemaal van hun karaktervolle smaken. Met de zomer voor de deur heeft het merk zijn klassiekers en dropmixen in een nieuw jasje gestoken. In de vernieuwde verpakkingen van de Scheepsknopen, Zoethouders, Zoute Ruiten, Salmiak Klinkers, Jochums Favorieten en Zoete Lievelingen komt het vakmanschap en de liefde voor drop duidelijk terug. Om deze nieuwe uitstraling te vieren, voegt het dropmerk vanaf nu ook elk seizoen een seizoensdrop aan het assortiment toe. Te beginnen met een zomerse smaak: kokos!

Smaak met karakter

De drop van Oldtimers is al bijna 100 jaar lang geliefd in Nederland door zijn rijke smaak en karakteristieke structuur. Dit heeft de drop te danken aan het vakmanschap van de dropmakers die werken met pure ingrediënten en de nieuwste technieken. Vanuit de pioniersgeest van grondlegger Jochum Douwenga werken de dropmakers elke dag aan karaktervolle drop gemaakt voor elke dropliefhebber. Alle Oldtimers drop is glutenvrij en in 2019 ging het merk over op vegan producten. De kleuren op de verpakkingen van de klassiekers en dropmixen zijn intenser gemaakt waardoor deze beter te herkennen zijn en nog beter passen bij de premium uitstraling waar Oldtimers voor staat. Vanaf deze week zul je dan ook de nieuwe verpakkingen tegenkomen in de supermarkt.

Kokosdrop

Speciaal voor de zomer heeft Oldtimers zijn traditionele vakmanschap ingezet om een vegan kokosdrop te ontwikkelen die zorgt voor een tropische smaakervaring. De drop bevat alleen pure ingrediënten zoals Arabische gom, zoethoutwortel en kokoswater en heeft een spannend zoet-zout suikerjasje. De unieke smaak van kokos zorgt samen met het pure zoethout voor een mooie balans tussen de rijkheid van drop en de frisse, licht-zoete smaak van kokos. Wij gaan deze smaak zeker proeven!

De nieuwe zomerse kokosdrop is vanaf deze week verkrijgbaar bij Albert Heijn voor €2,29. 

Ook lekker: Recept: carrot cake pancakes met kokosyoghurt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron en beeld: Oldtimers