11 april 2022

Is het al weekend?

We beginnen de week met heerlijk nieuws: Bacardí heeft namelijk drie gloednieuwe kant-en-klaar aged rum cocktails gelanceerd. Met deze drankjes kan iedereen bartender kwaliteit cocktails serveren – wie wil dat nou niet? Zo til je jouw feestjes of zonnige lentedagen naar een nóg hoger niveau. 

Meer thuis

De afgelopen twee jaar hebben we meer thuis doorgebracht dan ooit. Van werken tot studeren en van vrije dagen tot (kleine) feestjes: alles vond in en rondom huis plaats. Die in-home trend lijkt echter ook na corona in stand te blijven. Want ach, huisfeestjes zijn eigenlijk ook best leuk en gezellig! Je hebt namelijk alles zelf in de hand, van de aankleding tot de gastenlijst en – natuurlijk – de hapjes en drankjes. En om dat laatste naar een nog hoger niveau te tillen, heeft Bacardí iets nieuws: kant-en-klare cocktails in drie zomerse smaken.

Ages Rum Cocktails

Met de introductie van Aged Rum Cocktails maakt Bacardí Rum het jou nog makkelijker om tijdens huisfeestjes met vrienden of familie geweldige drankjes te serveren. De drie premium, kant-en-klare cocktails zijn gemaakt door enkele van de meest getalenteerde bartenders ter wereld. Jij hoeft de cocktail alleen nog maar te koelen en uit te schenken over ijs in een mooi glas. En binnen no time verwen jij je gasten met een tropische, premium bar-quality cocktail. Klinkt goed!

Caribische smaken

Tijd om eens in de smaken te duiken, want wat serveer je eigenlijk? De cocktails zijn gemaakt met de bekroonde premium aged rums van Bacardí en beschikbaar in drie Caribische smaken. Caribbean Espresso Rumtini is een zachte variant op de klassieker: lekker bitter en zoet met aroma’s van kolanoten en vanille en toetsen van koffie en donkere chocolade. In de Roasted Pineapple Rum Punch proef je de zoete en herkenbare smaak van ananas en de subtiele hint van vanille van de aged rum. Een verrassende en soepele combinatie. De derde variant is Toasted Coconut Colada, waarin tropisch fruit en kokosnoot gecombineerd is met een hint van dulce de leche. Als je deze cocktail met je ogen dicht drinkt, waan je je zo in de Caraïben. Cheers!

De Bacardí Aged Rum Cocktails zijn vanaf half april verkrijgbaar in jouw lokale supermarkt.  De adviesverkoopprijs is € 2,99 per flesje van 200 ml. 

Ook lekker: Recept: 3 verfrissende cocktails met Bacardí Spiced Rum

Wil je dit artikel/recept bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron en beeld: Bacardí