19 april 2024
Rowan Hattu

Mét escape room

We kunnen er niet omheen: we zijn allemaal wel een stiekem een beetje fan van de McDonald’s. En om hun klanten te bedanken, heeft de fastfoodketen het Family Event on Tour tot leven gewekt. Een event voor gezinnen om het familiegevoel te versterken. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan activiteiten, zoals onder anderen een Happy Meal escape room. Het event zal plaatsvinden in drie verschillende steden in Nederland. 

Happy Meal escape room

De eye-catcher tijdens het ‘Family Mode Event’ is de escape room. Op de parkeerplaats van een McDonald’s restaurant staat een gigantische Happy Meal waar je in kunt stappen en waar kinderen zelfs een eigen ingang krijgen. Eenmaal binnen transformeert de Happy Meal-doos tot een spannende escape room, waar gezinnen worden uitgedaagd om drie verschillende missies te volbrengen. Met slechts vijf minuten op de klok moeten ze de codes kraken, een doolhof uitspelen, verborgen schatten vinden en uiteindelijk ontsnappen uit de Happy Meal-doos.

Unieke Tafelservice Deluxe

Daarnaast biedt het familie-evenement ook andere activiteiten voor het hele gezin. Zo kunnen gasten genieten van unieke McDonald’s-tafelservice, waarbij het eten wordt geserveerd door echte obers aan gedekte tafels. Ook kunnen gezinnen herinneringen vastleggen in de vorm van polaroidfoto’s met bijpassende maskers en photowall, en zijn er in het restaurant kleine Family Mode spelletjes te doen, zoals BestelBingo of een Family Quiz met behulp van de McDonald’s App. Er zijn verschillende speelkaarten te vinden.

“Families komen al jaren bij McDonald’s voor speciale momenten. Die moedigen we nu nog meer aan met Family Mode in onze restaurants en App. En met het Family Mode Event on Tour geven we gezinnen de ultieme kans om samen leuke herinneringen te maken.” zegt Karin van Prooijen, Marketing Manager bij McDonald’s Nederland.

Het eerste ‘Family Mode Event on Tour’ vindt plaats op zaterdag 20 april bij het McDonald’s-restaurant in Sassenheim. We nodigen alle families uit langs te komen tussen 12:30 uur en 20:00 uur om deel te nemen aan deze feestelijke gelegenheid.

Over McDonald’s Nederland

McDonald’s Nederland wil de Nederlandse samenleving verbinden en vooruit helpen. De gemiddelde gast bezoekt één keer per kwartaal een McDonald’s-restaurant om te genieten van gevarieerde keuzes en iconische producten. In totaal worden door tweeëntwintigduizend medewerkers deze producten iedere dag met zorg vers bereid. Onze Crew is het kloppende hart van ieder restaurant, want zij geven gasten dat fijne gevoel dat je altijd welkom bent. Iedereen komt namelijk samen in onze restaurants: van gast tot medewerker, van ondernemer tot leverancier, jong en oud, voor het eerst, of als fan. In Nederland heeft McDonald’s 263 restaurants waarbij zo’n 65 Franchisenemers betrokken zijn als lokaal ondernemer in hun buurt. Samen met hen gaan we voor inclusiever, duurzamer en kwalitatiever. Voor meer kansen en meer oog voor onze omgeving, zodat we samen echt impact kunnen maken voor de planeet en maatschappij van morgen.

Lees ook: Moeten we proberen: Heinz lanceert nieuwe saus met augurkensmaak

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: McDonald’s | Beeld: Adobe Stock