19 april 2024
Rowan Hattu

Prikkel je smaakpapillen met Heinz Tomato Ketchup Pickle!

Na de Barbie Cue Saus in het Verenigd Koninkrijk, heeft Heinz nu ook in Nederland een nieuwe saussmaak in het leven geroepen. Zo introduceren ze een nieuwe ketchup met pickle smaak: ketchup, maar dan met big pickle energy.

Augurken

Of je er nu van houdt of niet, augurken hebben een iconische smaak waar men over de hele wereld naar hunkert. Met meer dan 4,5 miljard #Pickle views op TikTok, internet challenges die de aandacht rekken van beroemde pickle fans, zoals Florence Pugh, en zelfs enkele huidverzorgingsliefhebbers die de ingelegde komkommer omarmen in hun doe-het-zelf-schoonheidsroutines (ja, serieus!), is de onmiskenbare liefde voor de pickle op z’n zachtst gezegd booming. Het is dan ook een feit dat augurken onmisbaar zijn geworden. Hét moment van de pickle is hier!

Heinz Tomato Ketchup Pickle

Als het om dit heerlijke tussendoortje gaat, weet Heinz wel raad. Oprichter Henry Heinz stond in 1893 namelijk bekend als de ‘Pickle King’. En als het op ketchup aankomt, is het geen geheim dat het Heinz moet zijn. De sausexperts van Heinz besloten daarom dat het tijd werd om deze twee iconische smaken samen te brengen, om pickle-liefhebbend Nederland te verrassen.

Heinz Tomato Ketchup Pickle is de perfecte smaakmaker om je eigengemaakte thuismaaltijd naar een next level smaaksensatie van comfort food en take-away-niveau te brengen. De smaak van je favoriete burger in een fles.

Terug naar de roots

Hoofd Marketing Kraft Heinz Benelux, Belen Llamazares Carballo, zegt het volgende over de nieuwe saus: “Met Heinz Tomato Ketchup Pickle gaan we helemaal terug naar onze roots, want Henry J. Heinz startte zijn eigen bedrijf met het verkopen van ingemaakte augurken in glazen flessen. Meer dan 150 jaar later is Heinz Tomato Ketchup de favoriete ketchup van de Nederlanders en Belgen, maar we willen iedereen nu ook kennis laten maken met spannende variaties op onze geliefde ketchup, zoals Heinz Tomato Ketchup Pickle. Nog steeds de onweerstaanbare smaak van Heinz die je gewend bent, maar met een twist en een knipoog naar onze roots. Deze variant smaakt fantastisch op je hamburger, maar eigenlijk is Heinz Tomato Ketchup Pickle een smaakmaker op al je gerechten.”

Heinz Tomato Ketchup Pickle is landelijk verkrijgbaar in de supermarkt.

Lees ook: Wil je hebben: FEBO lanceert uniek oranje shirt

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron & beeld: Heinz