25 november 2022
Rowan Hattu

Dat wordt inslaan!

Geef toe: we houden er op z’n tijd allemaal van om lekker rond te neuzen in de Action. Meestal moet je er maar een paar dingen hebben, maar kom je er met een volle winkelmand weer uit. Maar nu kun je er wel degelijk heen met een doel! De Action heeft namelijk de échte Magic Bullet in het online assortiment staan voor een kleine prijs. 

Your personal kitchen assistent

De Magic Bullet wordt ook wel ‘your personal kitchen assistent‘ genoemd. En dat is niet zonder reden! De Magic Bullet is namelijk je beste vriend in de keuken. Hakken, mixen, snijden, je hoeft niks meer zelf te doen met dit handige keukenapparaat. Je zet gemakkelijk de beker op de blender, drukt hem aan en het keukenapparaat doet al het werk.

Prijs

Door de magische 20.000 toeren per minuut maakt de Magic Bullet binnen no-time jouw smoothie, soep of pastasaus klaar. Daarnaast zit je erna ook niet met een bult afwas en zet je heel gemakkelijk de beker in de koelkast. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Natuurlijk zijn er heel veel goedkopere versies te vinden, maar voor deze échte versie hoef je er maar een paar tientjes meer bij te leggen. Voor een kleine 29,95 heb jij de Magic Bullet namelijk al in huis, mét accessoires. Naast het keukenapparaat krijg je er een motor, drie bekers (120, 350 en 400 milliliter), een lemmet, twee kunststof ringen en drie deksels bij.

Online verkrijgbaar

Toch heeft het geen zin om je te haasten naar een Action-winkel dicht bij jou in de buurt. De Magic Bullet is namelijk alleen maar verkrijgbaar in de webshop van de Action. Dat wordt dus snel scrollen in plaats van rennen!

Lees ook: Goed om te weten: zo lang blijft wijn houdbaar in een open fles

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Favor Flav | Beeld: iStock