25 januari 2021
Sanne

Yummy!

Een droom voor alle pindakaasliefhebbers: gratis pindakaas. Voor één Nederlander kan deze droom heel snel werkelijkheid worden. De Pindakaaswinkel geeft namelijk tien jaar lang gratis pindakaas weg. Wat je daarvoor moet doen? Wij vertellen het je. Enne, de troostprijs is ook zeker de moeite waard. 

Gouden sticker

We zullen maar meteen vertellen hoe je deze fantastische prijs kunt winnen. Eigenlijk is het heel simpel: iedereen die tussen 24 januari en 21 februari een pot pindakaas in de webshop van De Pindakaaswinkel bestelt, maakt automatisch kans om te winnen. In één van de potten die in deze periode verkocht worden, zit een gouden sticker verstopt. Je weet wel, net als de gouden wikkel in Sjakie en de Chocoladefabriek — maar deze keer is het wél echt waar. 

Troostprijs 

Vind jij de gouden sticker in of op jouw pot pindakaas? Lucky you! Dan win je namelijk tien jaar lang gratis pindakaas. Nu horen we je denken: één zo’n gouden sticker op al die potten pindakaas… de kans dat je wint is niet heel groot. Gelukkig heeft De Pindakaaswinkel gezorgd voor een goede troostprijs. Vind je een zilveren sticker op jouw pot? Dan win je een jaar lang gratis pindakaas. Ook fijn! Enne, er zijn maar liefst twintig zilveren stickers in omloop.

Bestellen maar

Voor iedereen die de winkel nog niet kent, een korte uitleg. De Pindakaaswinkel staat bekend om bijzondere smaken pindakaas, zoals karamel zeezout en chilipeper-citroengras. Zij openden als allereerst een gespecialiseerde pindakaaswinkel in ons land. En daarnaast is de lekkernij ook nog eens palmolie-vrij, wat willen we nog meer? Wil jij kans maken op deze prijs? Ga dan snel naar de webshop om kans te maken. Good luck! 

Ook lekker: Recept: pindakaas-banaan chiazaadpudding met lekkere crunch 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Culy, De Pindakaaswinkel | Beeld: Pixabay