22 mei 2018
Maayke

Zoveel effect heeft je suikerinname op je lichaam

De Amerikaanse Arielle vond het hoogtijd om het roer in haar leven drastisch om te gooien. Ze wilde een gezondere levensstijl en koos er daarom voor om helemaal geen suiker meer te eten. Al met al zal dit geen makkelijke opgave zijn geweest, aangezien er tegenwoordig in bijna alle producten suiker zit verwerkt.

Toch is het haar gelukt en de resultaten zijn werkelijk ongelofelijk.

Suikerdetox

Haar doel was om 30 dagen lang helemaal geen suiker meer te eten. Lastiger gezegd dan gedaan. Kijk jij weleens naar de ingrediëntenlijst van bewerkt voedsel? Dan valt het op dat bijna overal suiker aan is toegevoegd. Echt makkelijk zou het voor Arielle dus niet zijn. Uit haar verhaal blijkt ook dat ze het met name in het begin erg zwaar had. Fysiek was ze er letterlijk ziek van en ze had veel lasten van haar suikerdetox. “Voor mij is suiker een drug”, vertelt ze. “Ik wilde dat dit een onschuldig grapje was, maar dat is het allesbehalve.”

Het resultaat

De eerste paar dagen had ze veel hoofdpijn en was ze erg vermoeid. Toch zette ze zich hierdoorheen en voelde ze zich steeds fitter. Rondom haar heupen en buik verloor ze uiteindelijk in 30 dagen maar liefst 3 centimeter. Ze had meer energie en had steeds minder behoefte in de ongezonde snacks met veel suiker erin. “Ik voel me als een superster. Echt, ik wil dit blijven volhouden en dan zie ik wel wat er nog meer met mijn lichaam gebeurt.” Ze deelde haar verhaal met voor- en nafoto’s op haar Instagramaccount en kreeg binnen korte tijd duizenden likes. Zie hieronder haar resultaat.

My 30-day sugar detox BuzzFeed post is coming soon, but in the meantime, here’s a sneak peek! I didn’t weigh myself (I’m only weighing myself once a month now for mental wellness), but I did lose three inches from my waist. However, I had binged the week leading up to it, so I was extra bloated and those results might be flawed. But the most recognizable difference is my smile! I legitimately felt so much better afterwards, it was very eye-opening. Anyway, I’m not going into further detail as you’ll have to read my post when it’s published (which I will obviously share when it’s ready). ?#weightwatchers #weightlossjourney #weightloss #sugardetox #ariellesugardetox #buzzfeedsugardetox #beforeandafter #transformationtuesday #nosugaradded #noaddedsugar

Een bericht gedeeld door Arielle (@ariellesays) op

Lees ook: Zoveel suikerklontjes krijg je gemiddeld binnen en het is schrikbarend veel

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: pxhere