22 mei 2018
Maayke

Wij zijn heel benieuwd naar deze nieuwe smaak

Op de redactie zijn we er dol op: M&M’s. Deze zoete chocoladesnacks zijn lekker op elk moment van de dag. Ook kun je ze verwerken in allerlei lekkere bakgerechten zoals bijvoorbeeld deze taart van M&M’s. Zo nu en dan verschijnt er ook wel eens een speciale editie van deze populaire snoepjes, maar deze nieuwe dessertsmaak is toch wel heel verrassend. 

Heb jij een favoriete M&M’s smaak? De gewone, met pinda’s of de crunch?

Nieuwe smaak

Misschien dat hier binnenkort wel een nieuwe favoriet bij komt, want de fabrikant van M&M’s brengt nu een nieuwe smaak op de markt, namelijk: bananensplit! Ja je leest het goed, dit populaire dessert wordt verwerkt in de populaire M&M’s. Mocht je al dol zijn op de bananensplit, dan zit je zeker goed met deze nieuwe smaak. Voor de mensen die niet direct warm worden van dit bekende dessert is het waarschijnlijk nog even afwachten of deze nieuwe smaak daadwerkelijk in de smaak zal vallen.

Positieve reacties

Op het internet zijn al meerdere reacties te lezen van mensen die deze nieuwe smaak al hebben geproefd en ze zijn erg enthousiast. Helemaal als je van bananensmaak houdt. Voor zover bekend zijn de nieuwe M&M’s alleen nog in Australië verkrijgbaar, maar wij hopen natuurlijk dat deze nieuwe smaak binnenkort ook in de schappen in Nederland ligt. Durf jij het aan de M&M’s bananensplit te proberen?

Lees ook: Dit is de reden waarom je aardbeien eerst in een bak met azijn moet leggen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Girlscene | Beeld: pxhere